Om Anteo


Vår visjon:

Anteo skal være ledende Softwareleverandør i utviklingen av havbruksnæringen. Våre løsninger bidrar til effektiv og nøyaktig kommunikasjon, redusert miljøavtrykk og god fiskevellferd.

Våre ansatte

Svein Vegard Volden

Stillingstittel: Forretningsutvikler
Utdannelelse: Politihøgskolen

Svein Vegard er gründer i Anteo AS og stiftet selskapet sammen med Terje Sæternes i 2013. Før dette arbeidet han ca 10 år i politiet, samt 3 år med kvalitetssikring i brønnbåtrederiet Norsk Fisketransport. Svein Vegard startet fulltid hos Anteo AS i slutten av 2015.

Kontakt:
E-post : Svein.vegard@anteo.no
Tel: 47921721

Lars Skifeld

Stillingstittel: Junior Utvikler
Utdannelse: Student, Datateknologi NTNU.

Lars er opprinnelig en gårdsgutt fra Skien, men bor i Trondheim hvor han studerer Datateknologi ved NTNU. Vesiden av studiene arbeider han som utvikler for Anteo AS.

Sverre Marvik

Stillingstittel: CEO

25 års erfaring med teknologi, utvikling og ledelse innen bransjer som bank og finans, mobil, media og akvakultur. Siste 15 år som gründer, teknolog, leder og investor i egne og andre bedrifter.


Kontakt:
E-post: Sverre@anteo.no
Tel: +47 95284007

Tor Anders Aas

Stillingstittel: Senior systemarkitekt
Utdannelse: Bachelor i informatikk ved Høgskolen i Vestfold.

Tor Anders har jobbet med systemutvikling i diverse selskap.Fra 2018 har han vært ansatt som Senior Systemarkitekt hos oss hvor han jobber med programmering i adminmodulen og App-programmering med ansvar for FishCtrl og FishJrnl.

Kontakt:
E-post: tor.anders@anteo.no
Tel: 90728054

Christian Erichsen

Stillingstittel: Styreformann

Christian er en lidenskapelig gründer, leder og forretningsutvikler med mer enn 25 års erfaring fra ledelse, prosjektledelse, forretningsutvikling, salg og strategi. Bakgrunn fra Sjøkrigsskolen,  Master of Management og Design ThinkingKontakt:
E-post: christian@anteo.no
Tel: + 47 90041590

Peder Refsnes

Stillingstittel: CTO

Peder er en programvareutvikler med over 10 års erfaring. Lidenskapelig opptatt av faget. Tidligere drev han et IT konsulentselskap som spesialiserte seg på å dekke behovene til oppstartsselskap.


Kontakt:
E-post: Peder@anteo.no
Tel: +47 97670550

Olav Fosse

Stillingstittel: Lærling IT - programmering

Norges første IT lærling i programmering jobber hos oss i Anteo. Han skal jobbe med alle deler av systemene til Anteo for å få en bredest mulig kompetanse under utdanningen.

Kjetil Lund

Stillingstittel: Utvikler
Utdannelse: Mastergrad i informatikk.

I Anteo arbeider Kjetil med programmering, både backend og frontend, med ulike teknologier som er mest populære i dagens systemer. Hovedansvarlig for kartverktøyet og logistikk systemene Anteo i dag leverer til våre kunder.

Tormod Mathiesen

Stillingstittel: Systemutvikler
Utdannelse: MSc i Computer Science fra Københavns Universitet

Tormod er en utvikler fra Bergen med et par års erfaring som både konsulent og utvikler i startup. Han jobber med både backend og frontend, og har en spesiell forkjærlighet for programmeringsspråket Clojure og data-drevet utvikling.

Mathias R Henriksen

Stillingstittel: Lærling IT - programmering

Mathias er fra Måløy, han er lærling fra det første kullet som kommer ut av den nye linjen informasjonsteknologi på videregåenede skole.
I Anteo jobber Mathias med alle deler av systemene våre på Front-end og Back-end. For å få bredest mulig kompetanse under utdanningen.

Andreas Eidhammer

Stillingstittel: Lærling IT - programmering

Andreas er fra Loddefjord, han er lærling fra det første kullet som kommer ut av den nye linjen informasjonsteknologi på videregåenede skole.
I Anteo jobber Andreas med alle deler av systemene våre på Front-end og Back-end. For å få bredest mulig kompetanse under utdanningen.

Lars Lillestøl Duinker

Stillingstittel: Lærling IT - programmering

Lars er fra Askøy, han er lærling fra det første kullet som kommer ut av den nye linjen informasjonsteknologi på videregåenede skole.
I Anteo jobber Lars med alle deler av systemene våre på Front-end og Back-end. For å få bredest mulig kompetanse under utdanningen.